Heb je de NIEUWE veldstudie over mediawijsheid nog niet of slechts gedeeltelijk ingevuld?
 
Mogen we hiervoor dan nog even wat van jullie tijd vragen? Het is belangrijk dat ook alle bibliotheken worden opgenomen in deze nieuwe veldstudie aangezien jullie zowel rond actieve, functionele als kritische mediageletterdheid werken. Door het invullen van deze vragenlijst werk je niet alleen mee aan een nieuwe veldbeschrijving, maar krijg je ook de kans om jouw bibliotheek op onze website in de schijnwerpers te zetten. De belangrijkste gegevens zullen weergegeven worden via een online interactieve kaart op de website van mediawijs.be waarbij iedereen gericht kan zoeken op mediawijze organisaties, hun aanbod en projecten. 
Via deze link https://iminds.qualtrics.com/SE/?SID=SV_emxwSgUp22Fy8UR bereikt u het webformulier waar u een persoonlijke fiche kan invullen. 
Hopelijk kunnen we jouw bibliotheek ook op onze website zetten?
Alvast hartelijk bedankt voor uw medewerking!
Vriendelijke groeten 
Sanne

Weergaven: 298

Berichten in deze discussie

Ik loop vast in deze enquête. Onze bibliotheek heeft geen eigen website noch facebookpagina. Als dit niet ingevuld wordt, gaat de enquête niet verder.

Indien jullie geen website of eigen facebookpagina hebben, kan je gewoon 'geen' of 'niet van toepassing' invullen. Normaal zou je de enquête dan verder kunnen invullen.

Alvast bedankt voor jullie medewerking!

Indien nog vragen, laat gerust iets weten!

RSS

© 2024   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden