Ik zou graag eens vernemen welke conclusies er uit het voorbije gebruikersonderzoek gehaald worden ?  door Locus maar ook door de lokale bibliotheken.

Weergaven: 745

Berichten in deze discussie

De Universiteit Antwerpen plant samen met o.m. de VVBAD een studiedag over het gebruikersonderzoek. Een programma is er nog niet, maar ik ga ervan uit dat er naast de algemene resultaten ook enkele lokale cases aan bod zullen komen en dat er ruimte is voor discussie. De studiedag vindt allicht midden november plaats. Informatie volgt zo snel mogelijk.

Bruno

Bruno, je neemt me de woorden uit de mond :-)

Maike (LOCUS)

Mij verbaast toch de stilte na het verschijnen van de resultaten, begin deze zomer. Ok, het was vakantie, maar toch. We steken met zijn allen veel tijd en energie in zo'n onderzoek, en dan zou het mooi zijn als we er iets - opbouwend - mee doen.

Voor Kalmthout heb ik een artikeltje geschreven voor het gemeentelijke infoblad. Inwoners en bezoekers geven input en dat schept verwachtingen, dan is het niet meer dan redelijk om in grote lijnen de resultaten te presenteren.

Jan

Het onderzoeksrapport is gedateerd juni 2014, ik heb toen een exemplaar gevraagd bij het bureau dat de enquête afnam en ook gekregen.  Zonder beter te willen weten dan Bruno : mij is bij Locus gezegd (in juni) dat de studiedag op 13 november is.

De studiedag is verplaatst naar 2 december, in het Hof van Liere, Prinsstraat in Antwerpen.  Inschrijven via VVBAD of Locus (nog niet geopend).

RSS

© 2024   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden